#

Krenite na put sa Mazdinim sustavom navigacije

 

Koju god Mazdu vozili, možete ostaviti svoje karte sa našim vrhunskim u potpunosti integriranim navigacijskim sustavom s najnovijim tehnologijama karata. Zajedno s velikim zaslonom osjetljivim na dodir, naši sustavi su intuitivni i jednostavni za korištenje i svi sustavi su dizajnirani kako bi omogućili vrhunski all-in-one multimedijalni užitak, ostavljajući vozaču prostor da se usredotoči na cestu

 

Značajke na koje treba pripaziti 

 

Ažuriranja karata - Ažurne karte mogu se kupiti od proizvođača, bilo kao datoteka za preuzimanje s interneta ili na SD kartici. To će vas brže dovesti s novim rutama do novih odredišta. 

 

Dodatne Karte - Vaš proizvođač može imati dostupne za prodaju dodatne karte razvrstane prema državi ili kontinentu. One su sjajne za putovanja u inozemstvo. 

 

Nadogradnja Softwarea - Ova besplatna ažuriranja omogućiti će da vaš sustav radi glatko i ujedno će ažurirati pozicije satelita.

 

Što će se desiti ako ne ažuriram moj navigacijski sustva?

 

Ako ste zaboravili ažurirati svoj ​​navigacijski sustav, povremeno vas može podsjetiti da preuzmete nove karte, ali to je samo podsjetnik i ništa više od toga. I dalje ćete biti u mogućnosti koristiti sustav, to samo znači da postoji mala vjerojatnost da možete završiti negdje gdije niste planirali!

Potražite podršku za vaš sustav navigacije*

Odaberite vaše vozilo

1.Odaberite vaše vozilo

3.Podrška za vaš navigacijski sustav

kontaktirajte vašeg Mazda partnera

test3

*Klikom na poveznicu biti ćete biti preusmjereni na stranice jednog od naših dobavljača

Login