Autokuća Longin d.o.o. se nalazi na istočnom dijelu grada Zadra u ulici Franka Lisice 89. Proteže se na 1.500 m² radnog prostora koji je podijeljen na tri dijela – Prodaja vozila, Servis vozila, te autolimarska i autolakirerska radionica. U listopadu 2008 godine otvorili smo još jedan salon u Šibeniku, na adresi Novo naselje 33 (Bilice)

Salon

Salon za prezentaciju i prodaju vozila Autokuće Longin opremljen je prema svim standardima Mazde. U izložbenom salonu Vas, osim izloženih Mazda modela, očekuje uvijek ljubazno i stručno osoblje. Osim same prezentacije izloženih vozila Autokuća Longin nudi mogućnost probne vožnje gotovo svih Mazdinih modela, a sve prema dogovoru o terminu vožnje sa našim prodajnim savjetnicima.

Servis

U Mazda servisu Autokuće Longin, koji je opremljen sa svim dijagnostičkim uređajima i specijalističkim alatima za servisiranje i popravak Mazda vozila, rade četiri tehnički obrazovana djelatnika koji su tijekom Mazdinog školovanja pripremljeni za sve izazove svoje struke.
Posebno smo ponosni i na činjenicu da je voditelj našeg servisa, g. Jurica Gambiraža, na regionalnom natjecanju Mazda servisera izborio rezultat koji mu je omogućio da 14. svibnja 2008. godine predstavlja našu zemlju u finalu europskog natjecanja Mazda servisera „MazTech“ u njemačkom Leverkusenu. Redovito servisiranje Vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu jamči održavanje kvalitete i vrijednosti vašeg vozila.

Prodaja rezervnih dijelova:

U Autokući Longin možete kupiti sve originalne rezervne dijelove za sve tipove Mazdinih vozila kao i svu pripadajuću dodatnu opremu.